Новини 2012 р.

 <<Повернутися на головну сторнінку

<<Архів новин

 

18.05.12   Відкрито нове представництво АТ «БРОТЕП-ЕКО»(Республіка Казахстан).

 

ТОО «ЗКЕМ KZ», за адресою - Республіка Казахстан, м. Алмати, пр. Аль-Фарабі, д. 17, оф 4-6-4Б,
тел / факс +7 (727) 311 17 19, 311 17 20,
E-mail: Director@zkem.kz.

Компанія ЗКЕМ KZ дистриб'ютор найбільших українських і російських виробників електротехнічної продукції:
- Синхронні і асинхронні електродвигуни,
- Генератори,
- Контактна апаратура,
- Електроприводи,
- Контактори та багато іншого.

 


26.03.12   АТ «БРОТЕП-ЕКО» пропонує новий вид продукції:

 • вихрострумовий безстрічковий магнітний сепаратор типу ВС-Э - призначений для вилучення кольорових металів (мідь, алюміній, латунь, бронза, нержавіюча сталь тощо) з потоків непровідних матеріалів.
Переваги нової розробки: вилучення домішок кольорових металів розміром від 1мм; поділ сепаріруємого матеріалу за один прийом на три продукти: чорні метали, кольорові метали та немагнітних (непровідниковий) продукт.

• електростатичний сепаратор ЭБС - призначений для високоефективного поділу матеріалів, що відрізняються електричними властивостями.
Головна перевага нової розробки - висока ефективність поділу (ступінь чистоти продуктів сепарації до 98-99%) за рахунок можливості регулювання технологічного процесу в широкому діапазоні.

• пластинчастий магнітний сепаратор типу ПН-М - призначений для вилучення феромагнітних домішок і випадкових металевих предметів (болтів, гайок тощо) із сипучих матеріалів, які переміщуються стрічковим конвеєром.
Збільшено магнітна сила вилучення металевих домішок на 10-50%.

• ротаційний магнітний сепаратор типу СКР-А - призначений для високоефективної магнітної сепарації доломіту, вапняку, крейди при мінімальній втраті корисного продукту.
Збільшено ефективність сепарації в 1,5 рази, за рахунок удосконалення магнітної системи.


 

15.02.12 На підприємстві АТ «БРОТЕП-ЕКО» було проведено наглядовий аудит системи менеджменту якості (стандарт ISO 9001:2008).

             Із звіту про наглядову аудиті системи менеджменту якості: «... на АТ« БРОТЕП-ЕКО », побудована і функціонує ефективна система менеджменту якості згідно вимог стандарту ISO 9001:2008, що охоплює всі сфери діяльності підприємства.
Всі співробітники підприємства в основному знають вимоги стандарту ISO 9001:2008 і у своїй повсякденній діяльності керуються приписами документації СМЯ.

              За загальними результатами наглядового аудиту система менеджменту якості АТ «БРОТЕП-ЕКО», відповідає вимогам стандарту ISO 9001:2008 ... »


17.01.12 Підсумок діяльності підприємства - 2011 рік.

       Підсумком діяльності підприємства можна вважати  незалежні висновки рейтингів по різним критеріям економічних показників.

        АТ «БРОТЕП-ЕКО», за незмінно високу якість та досягнення переваги у бізнесі серед підприємств, згідно КВЕД 29.23.0 «Виробництво промислового холодильного та вентиляційного устатковання», відзначено «Зіркою якості»  Національного рейтингу якості товарів та послуг. 

 

За офіційними даними Державного комітету статистики України та відповідно до EUROPEN STANDART RATING проведено ранжирування економічних показників і динаміки серед 350 000 суб’єктів господарювання України. Станом на 2011 рік підприємство «БРОТЕП» посіло почесне «2» місце у числі лідерів міжнародного економічного рейтингу «Ліги кращих».

 

Національний бізнес рейтинг, підсумовуючи інформацію за 4 критеріями:  обсяг реалізованої продукції,  чистий прибуток,  заробітна плата та  продуктивність праці, визначив підприємство АТ «БРОТЕП-ЕКО» «Лідером галузі 2011». (КВЕД 29.23.0).

Було зазначено, що керівника підприємства буде представлено до нагородження орденом «Бізнес слава», а високий професіоналізм трудового колективу відзначений  медаллю «За трудові заслуги».

АТ «БРОТЕП-ЕКО» здобуло звання «Експортер року в Україні» та запрошено на п’яту церемонію нагородження «Експортер року» та «Імпортер року» в Україні (під патронатом Міжнародної торгової палати та за підтримки Кабінету Міністрів України).

 

 

 <<Архів новин

 

G Analytics
сайт створено компанією