ОП 5000

ЗРОШУВАЧ плівкового типу для ГРАДИРЕНЬ

   Зрошувачі  типу ОП -5000 використовуються у вентиляторних і баштових градирнях і призначені для охолодження забрудненої технологічної обігової води.
   Залежно від вимог до охолоджувального ефекту, установка блоків зрошувача в градирні проводиться в один, два або три яруси.
   Блок зрошувача являє собою набір з вакуум-формованих гофрованих листів з'єднаних між собою за допомогою сполучних елементів.

 

Технічні характеристики зрошувачів

   Охолоджувана вода розбризкується зверху на блоки зрошувача і під дією сили тяжіння стікає у вигляді плівки по гофрованій поверхні листів. При  русі водяної плівки зверху вниз забезпечується інтенсивне охолодження води в зустрічному потоці повітря. Зрошувачі з гофрованих листів забезпечують найбільшу поверхню для тепломасообміну води з повітрям, при менших, в порівнянні з іншими типами зрошувачів, аеродинамічних опорах і відповідно найбільш високих ефектах охолодження води.
  
   Завдяки вертикальній структурі каналів, в процесі експлуатації, дані зрошувачі не схильні до біоо-бростання і карбонатних відкладень.
   Збірка блоків зрошувача проста, зручна і займає мало часу, проводиться на місці монтажу.

Транс-портні витрати мінімальні (в 10-12 разів менше в порівнянні з іншими типами зрошувачів).

Задати питання спеціалісту
заводу градирень БРОТЕП


G Analytics
сайт створено компанією