Інжиніринг та сервісне обслуговування





















Інжиніринг та сервісне обслуговування


Головні складові надійної і тривалої роботи охолоджуючого устаткування (градирень) - правильні умови експлуатації та своєчасне технічне обслуговування.

Група підприємств «БРОТЕП» в складі заводу з виробництва енергоефективних градирень, проектного бюро, інженерного центру і сервісної служби надає повний комплекс послуг з організації, модернізації, а також відновлюючої реконструкції систем обігового водопостачання промислових підприємств.

Як завод-виробник градирень ми маємо досвід в реконструкції  систем обігового водопостачання, та можемо забезпечити Європейську якість сервісу. Наші успіхи базуються на постійному вдосконаленні та впровадженні нових сучасних технологій. Наші фахівці знайомі з усіма новинками у галузі. Скористайтеся знаннями наших фахівців - вони зможуть запропонувати не тільки сервіс для Вашого охолоджуючого устаткування, але й допомогу в консультації з його оптимізації.

Фахівці компанії постійно працюють над розширенням асортиментного ряду продукції як за товарними, так і за ціновими критеріями. Застосування комплектуючих для градирень від провідних виробників, визнаних у всьому світі, і безпосередньо самих градирень виробництва АТ «БРОТЕП-ЕКО» дозволяє в результаті реконструкції значно підвищити робочі показники водообігового циклу і відповідно його охолоджуючу здатність в порівнянні з заявленими паспортними параметрами, значно знизити енергоспоживання і обмежити негативний вплив на навколишнє середовище.

Спільно з науковцями Київського інституту технічної теплофізики НАН України розроблено та створено випробовувальний стенд. Даний стенд призначений для проведення комплексних натурних випробувань технологічних елементів градирень.

Для експлуатації на підприємствах хімічної, нафтопереробної, коксохімічної областей промисловості при безпосередньому контакті із середовищем з підвищеним вмістом агресивних речовин, групою підприємств «БРОТЕП» розроблені градирні серії БВГ- «ВІНД». Каркас даних градирень виконаний з поліестеру, армованого скловолокном (ПАС). Технологія ПАС об'єднує всі найкращі характеристики пластика і має високе співвідношення міцності та ваги, яке переверщує навіть аналогічний показник сталевих матеріалів, а найголовніше не схильний до корозії.









Контакти



G Analytics
сайт створено компанією