Новини, архів - 2010 рік.

18.12.10   ТОВ «Фірма Бротеп», що входить до групи компаній «Бротеп»,

відзначає 20-річний ювілей!

Підприємство зароджувалося в надрах адміністративно-командної системи, пережило нелегкі часи діяльності в умовах становлення новонароджуваного українського ринку.


На сьогоднішній день "Бротеп" є одним з провідних виробників систем обігового водопостачання в Україні і серйозно потіснив всіх можливих конкурентів не тільки в Україні, але і в ближньому зарубіжжі.


Група компаній «Бротеп» протягом 20-років виконує зобов'язання - розширює номенклатуру продукції із застосуванням новітніх розробок для експлуатації в будь-яких кліматичних і виробничих умовах, надає споживачам комплексні рішення по системах обігового водопостачання, намагається мінімізувати витрати Споживачів при максимальному задоволенні їх потреб.


Завдяки щоквартальним семінарам, участі у виставках, виїздах на об'єкти, підвищує рівень інформаційної забезпеченості Споживачів про системи обігового водопостачання.


За 20 років діяльності колектив групи компаній «БРОТЕП» був учасником та переможцем багатьох конкурсів серед промислових підприємств держави, займав перші та призові місця, був відзначений багатьма нагородами. 


01.07.10 В журналі «Ділова панорама» (березень-квітень 2010 р.) вийшла в друк стаття про новітні розробки в галузі обігового водопостачання «Енергозберігаючі градирні та комплектуючі виробництва АТ «БРОТЕП-ЕКО».

Тези статті:

  • зменшення енергоспоживання й негативного впливу на навколишнє середовище завдяки застосуванню градирень та комплектуючих до них виробництва АТ «БРОТЕП-ЕКО»,
  • переваги в роботі градирень серії БВГ (економічні вентилятори, спеціальні форсунки і високоефективний зрошувач, водоуловлювач із ПВХ елементів, що зумовлює підвищення ефективності роботи, зниження споживання електроенергії та одночасне зменшення габаритних розмірів),
  • оренда градирень – можливість проведення реконструкції існуючих водообігових систем охолодження без зупинки виробництва,
  • градирні серії БВГ- «ВІНД». Каркас градирень виконаний з ПАС. Технологія ПАС об'єднує усі найкращі характеристики пластику і має високе співвідношення міцності до ваги, що перевершує навіть аналогічний показник сталевих матеріалів, а саме головне НЕ КОРОДУЄ,
  • економія площі – установка компактних градирень, серії ГМВ, на даху,
  • диспетчеризація – елемент моніторингу та значної економії в системах обігового водопостачання,
  • зменшення споживаної потужності електродвигунів, збільшення ресурсу роботи обладнання.

Повна версія статті в журналі „Ділова панорама” №1(67), 2010 р.


01.06.10 13 травня 2010 року відбувся семінар СИСТЕМИ ОБІГОВОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ, ГРАДИРНІ.

Організатор семінару АТ «БРОТЕП-ЕКО».

В рамках виставки «Аква-терм 2010» відбулась зустріч справжніх висококласних спеціалістів в області обігового водопостачання (спеціалістів АТ «БРОТЕП-ЕКО» та проектних інститутів України).

Доповідачі АТ «БРОТЕП-ЕКО»:

  • Президент товариства - Гришук М.С.,
  • Заступник технічного директора – Скидан І.П.,
  • Начальник технічного департаменту – Мишко А.В.,
  • Завідуюча експериментально-дослідної лабораторії – Паніматченко О.В.,
  • Інженер-конструктор - Тесленко І.В.

Також виступили з доповідями спеціалісти компаній - партнерів АТ «БРОТЕП-ЕКО»:

  • «Schneider Electric» – автоматизація та промисловий контроль,
  • «Лізоформ» – водопідготовка, передові технології хімічної обробки води, препарати компанії NALKO.

На семінарі були розглянуті питання: раціональної локалізації обігових циклів, використання комбінованих та сухих градирень, використання корозійностійких матеріалів (оцинкована сталь, неіржавіюча сталь, ПАС, FRP – Fiberglass Reinforced Polyester), диспетчеризація та моніторинг роботи градирень, розташування вентиляторних градирень, градирні та екологія, градирні з замкнутим контуром охолодження, водоблок «під ключ», роль 3d візуалізації в виробництві градирень АТ «БРОТЕП-ЕКО», застосування частотно-регульованих електроприводів та водопідготовки.


26.05.10 АТ „БРОТЕП-ЕКО” з 12 по 15 травня 2010 року приймало участь в 12-ій міжнародній виставці „АКВА-ТЕРМ КИЇВ 2010”.

Свою продукцію презентували підприємства не лише України, а й компанії з Польщі, Росії, Туреччини, Швейцарії, Чехії, Китаю, Італії.

На стенді АТ „БРОТЕП-ЕКО” було презентовано широку гамму продукції від найменших градирень продуктивністю по воді – 6 м3/годину до „гігантів” „градиребудування” 5000 м3/годину.

Також підприємство пропонує прогресивний підхід до організації систем обігового водопостачання, що відповідає новітнім розробкам і технологіям – ГРАДИРНІ З ЗАКРИТИМ КОНТУРОМ ОХОЛОДЖЕННЯ.

Дані градирні адаптовані до Українського ринку, фінансових можливостей українських споживачів.

Багаторічний досвід роботи АТ „БРОТЕП-ЕКО” в області обігового водопостачання дає можливість запропонувати новітні рішення організації водообігового циклу - ВОДОБЛОК «ПІД КЛЮЧ», ЯКИЙ ВКЛЮЧАЄ В СЕБЕ ГРАДИРНЮ, ЄМНІСТЬ ДЛЯ ЗБОРУ ВОДИ І НАСОСНЕ ОБЛАДНАННЯ.

Готове рішення об’єднує в собі досвід багатьох підприємств і передбачає інжиніринг всіх складових, АТ „БРОТЕП-ЕКО” несе повну відповідальність за всі невідповідності.


02.04.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» ПРИЙМАЛО УЧАСТЬ У НАУКОВО-ТЕХНІЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ЦУКРОВИКІВ УКРАЇНИ.

Національна асоціація цукровиків України, Національний університет харчових технологій разом з Державною науковою установою “Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості" та Інститутом післядипломної освіти НУХТ, 23-24 березня 2010 року, провели щорічну науково-технічну конференцію цукровиків України «Цукровий бізнес в умовах національного та світового ринку».

В рамках проведення конференції 23-24 березня діяла виставка продукції та послуг.

Завідуюча дослідної лабораторії ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” Паніматченко Олена Вікторівна виступила з доповіддю – „ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕПЛООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ. ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ГРАДИРНІ – СУЧАСНЕ ОХОЛОДЖУЮЧЕ ОБЛАДНАННЯ”.

В своїй промові спеціаліст ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” широко розкрив питання оптимізації теплових процесів, підвищення ефективності роботи апаратів і зниження витрат теплової енергії.

Зокрема, до складу кожного цукрового виробництва входять вакуум-конденсаційні установки (ВКУ), невід'ємною частиною яких є водообігова система охолодження і відповідно вентиляторні градирні.

Від ефективності роботи градирень залежить кількість необхідної холодної води для конденсації пару та потужність циркуляційних насосів. Досвід організації створення водообігових циклів охолодження води на цукрових підприємствах дає право стверджувати, що зниження температури води, що подається на конденсатор, тільки на 5 градусів (Цельсія), зменшує її витрату на 20%...


10.03.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» змонтовано 4 градирні БВГ-600 «Максі» М1 на нафтопереробному заводі, Україна.

Другий етап реконструкції обігового циклу включав заміну, застарілих конструктивно й фізично, типових градирень, на сучасні, енергозберігаючі градирні серії БВГ. На даному заводі вже експлуатуються градирні виробництва ЗАТ СП "БРОТЕП-ЕКО".

Тому інженери підприємства у виборі не сумнівалися.

Завдяки багатогранності лінійки продуктивності градирень ЗАТ СП "БРОТЕП-ЕКО" й індивідуальному підходу до підбору охолоджуючого устаткування кожен Замовник одержує обігову систему, що строго відповідає вимогам даного циклу. Вибір градирень "БРОТЕП" здійснюється відповідно до кліматичної зони, необхідного обсягу обігової води, специфікою розміщення й економічної доцільності.

Правильний підбір градирні дозволить одержати працездатну систему, що буде гнучко реагувати на зміни, як зовнішніх умов, так і теплового навантаження виробничого процесу (продуктивність технологічного устаткування, раціональне використання природних ресурсів, економія споживання електроенергії, сировини).

Вибір типу й розміру градирні має дуже великий вплив на ефективність роботи системи охолодження й, отже, на її енергоспоживання.


05.03.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» ЗАПРОШУЄ ВСІХ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ.

ТЕМАТИКА СЕМІНАРУ - системи обігового водопостачання, ГРАДИРНІ.

Щоквартально, напротязі 2010 РОКУ, ДВЕРІ НАШОГО ПІДПРИЄМСТВА ВІДКРИТІ ДЛЯ ВСІХ БАЖАЮЧИХ ПОДІЛИТЬСЯ СВОЇМИ ПРОБЛЕМАМИ Й ОДЕРЖАТИ ВІДПОВІДІ НА ВСІ ПИТАННЯ В ОБЛАСТІ ОБІГОВОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ.

ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРІВ-25.03.2010, 13.05.2010, 23.09.2010, 25.11.2010 р.

Для підбору градирень, великої й малої продуктивності, Замовники найчастіше користуються послугами ПРОЕКТНИХ ІНСТИТУТІВ. Саме для фахівців даних організацій, що відслідковують всі тенденції, НОВИНКИ й нові конструктивні особливості в ОБЛАСТІ ОБІГОВОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ в нас відбудеться семінар - 13.05.10 р., у рамках виставки - "Аква-Терм 2010" /12-15.05.10г./, м. Київ. На даний семінар також запрошуються всі бажаючі.

На виставці "Металургія 2010" /21-24.09.10г./., виїзний семінар, що пройде 23.09.10 р. у м. Донецьк буде присвячений рішенням проблем обігового водопостачання з погляду експлуатації градирень. Будуть розглянуті варіанти використання градирень у системах охолодження підприємств металургійної галузі промисловості, методика вибору й розміщення, експлуатація вентиляторних градирень (залежно від кліматичних умов й ін.).

ВІДВІДУВАННЯ СЕМІНАРУ ПО ПОПЕРЕДНІЙ РЕЄСТРАЦІЇ - ТЕЛ. (04594)-6-28-79, 5-43-89 (НЕ ПІЗНІШЕ 10 ДНІВ ДО ПОЧАТКУ ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРУ - ДНІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАЗНАЧЕНІ В КАЛЕНДАРІ ПРОВЕДЕННЯ).


25.02.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» брало участь в 2-й Міжнародній науково-технічній конференції «ХІМІЯ Й ТЕХНОЛОГІЯ ЖИРІВ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАСЛОЖИРОВОЇ ГАЛУЗІ», Україна, АР Крим, м. Алушта.

Доповідь містила конкретні рекомендації з реконструкції й поліпшенні систем обігового водопостачання комбінатів масложирової галузі, на підставі досвіду тривалого співробітництва з безліччю підприємств як в Україні, СНД так і далекого закордону.

Доповідь ЗАТ СП "БРОТЕП - ЕКО", тема якого - "СУЧАСНЕ ОХОЛОДЖУЮЧЕ УСТАТКУВАННЯ (ГРАДИРНІ) - ЗАПОРУКА ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ОЛІЙНОЖИРОВОЇ ГАЛУЗІ" (автор - Паніматченко О.В.) був опублікований у підсумковому випуску журналу "Масложировий комплекс" №4 (27) грудень 2009 року.


17.02.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» виконаний монтаж 4-х градирень БВГ-600 «МАКСІ» М1 на нафтопереробному заводі (Україна).

Монтаж виконувався в зимовий час і показав переваги блоково-модульної конструкції.

Градирні збиралися на відкритій площадці та за допомогою спеціальної траверси подавалися для монтажу на необхідну висоту.


05.02.10 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» ЗАВЕРШУЄ МОНТАЖ МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ 6/ШЕСТИ/ ГРАДИРЕНЬ БВГ-1000 «ТУРБО» НА ЕНЕРГЕТИЧНОМУ ОБ’ЄКТІ РФ.

Конструкція градирні дозволила виконувати монтаж у складних МЕТЕОУМОВАХ, у даному РЕГІОНІ - ВИСОКА ВОЛОГІСТЬ, НИЗЬКА ТЕМПЕРАТУРА ПОВІТРЯ (-18 °С) і ШКВАЛЬНИЙ ВІТЕР.

І при цьому монтаж першої секції був зроблений у рекордно короткий термін.

У конструкцію градирень внесені зміни, що підвищують зручність обслуговування електродвигуна та дають можливість значно полегшити роботу експлуатуючого персоналу.


 <<Назад

G Analytics
сайт створено компанією