Новини, архів - 2008 рік.

11.12.08 За підсумками аналітичного дослідження даних 2007 року Державного комітету статистики України ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” здобуло перемогу у Всеукраїнському державно-статистичному рейтингу у виді економічної діяльності „Виробництво промислового холодильного та вентиляційного устаткування” (код КВЕД-29.23.0).

За підсумками аналітичного дослідження даних 2007 року Державного комітету статистики України підприємство ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” здобуло перемогу у Всеукраїнському державно-статистичному рейтингу у виді економічної діяльності „Виробництво промислового холодильного та вентиляційного устаткування” (код КВЕД-29.23.0).

Дана перемога є доказом надійності та стабільності компанії.

Аналіз був проведений за критеріями:

  1. Обсяг реалізованої продукції
  2. Чистий прибуто
  1. Рентабельність
  2. Коефіцієнт платоспроможності

Аналіз за критерієм «Обсяг реалізованої продукції» проводився шляхом порівняльного аналізу абсолютних показників результатів господарської діяльності підприємств. Перемога за даним критерієм свідчить, що підприємство є одним з найпотужніших виробників даного виду продукції. ЗАТ СП “БРОТЕП-ЕКО” включає завод з виробництва градирень, проектне бюро, інженерний центр і сервісну службу.

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» у складі групи підприємств “БРОТЕП” починаючи з 1994 року здійснює розробку та впровадження енергозберігаючих технологій промислового водопостачання.

ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” діє у відповідності стандарту ISO 9001:2000 (виданий 07.02.2008).

Забезпечення функціонування системи менеджменту якості та постійне її вдосконалення є справою гідності кожного працівника на підприємстві, кожного підрозділу та служби.


06.11.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» було здійснено поставку градирні з замкнутим контуром ГМВ-100-З на склозавод (Київська обл.), також нещодавно було виконано поставку градирні в місто Воронеж, РФ на кисневий завод.

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» було здійснено поставку градирні з замкнутим контуром ГМВ-100-З на склозавод (Київська обл.), також нещодавно було виконано поставку градирні в місто Воронеж, РФ на кисневий завод.

ГРАДИРНЯ вентиляторна З ЗАКРИТИМ КОНТУРОМ ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ РІДИНИ (ПІДГОТОВЛЕНА (ДИСТИЛЬОВАНА) ВОДА, МАСЛО, ВОДНО-СПИРТОВІ РОЗЧИНИ ТА ІН.) циркулюючої в закритому контурі без розриву потоку і втрати робочого тиску.

Градирня із замкнутим контуром МАЄ ДВА НЕЗАЛЕЖНИХ КОНТУРИ: «технологічне устаткування – теплообмінник градирні» та «водозбірний піддон градирні – водорозподільча система градирні». Особливості роботи градирні з замкнутим контуром:

Процес охолодження виконується завдяки випаровуванню обігової води, що використовується для зрошення системи труб теплообмінника та теплообміну шляхом конвекції.Охолоджуюча рідина циркулює в системі труб теплообмінника.

В верхній частині градирні розміщена водорозподільча система, що забезпечує рівномірне розподілення обігової охолоджуючої води по зовнішній поверхні труб теплообмінника.

Тепло від охолоджуючої рідини передається через стінки труб теплообмінника в обігову воду, при цьому обігова вода частково випаровується. Стікаюча з системи труб теплообмінника обігова вода збирається в піддоні, звідки з допомогою насоса подає в водорозподільчу систему.

Підживлення випаруваної кількості води здійснюється автоматично, при допомозі клапана з поплавком.

Градирня також комплектується насосним обладнанням та системою управління та контролю. Градирні ГМВ-100-З мають низку переваг:

  • низький рівень шуму,
  • простий технічний догляд,
  • завдяки нескладній конструкції градирні існує можливість швидкої очистки та демонтажу старого модуля теплообмінника і монтажу нового,
  • доступна ціна,
  • максимальна економія охолоджуючої рідини,
  • продукція вітчизняного виробника (короткий термін поставки, зменшення вартості транспортування та ін.).

04.11.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» змонтовано і активно експлуатується стенд для комплексних натурних випробувань.

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» змонтовано і активно експлуатується стенд для комплексних натурних випробувань.

Фахівці ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» впродовж останніх років проводять консультації, семінари, презентації.

Серед експонатів не тільки зразки, але і реальні блоки зрошувачів і водоуловлювачів, вентилятори, електроприводи, форсунки і макет діючого обігового водопостачання, із стилізованою градирнею від ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО». Тепер представники Підприємств-Замовників мають можливість не лише отримати кваліфіковане рішення організації обігового водопостачання, наочно впевнитись в якості та асортименті комплектуючих, а й побачити їх в роботі.

Стенд укомплектований гнучким частотно-регульованим електроприводом і електронною системою виміру і обробки параметрів.


28.10.08 Підприємство ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» прийняло участь у 8-ій спеціалізованій виставці-форумі «ПРОМИСЛОВІСТЬ. ІНВЕСТИЦІЇ. ТЕХНОЛОГІЇ», що пройшла 01-04.10.2008 року

Підприємство ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» прийняло участь у 8-ій спеціалізованій виставці-форумі «ПРОМИСЛОВІСТЬ. ІНВЕСТИЦІЇ. ТЕХНОЛОГІЇ», що пройшла 01-04.10.2008 року у м. Кривому Розі, Дніпропетровської обл.

Виставка-форум проводилась за підтримки Міністерства промислової політики України і стала важливою подією в житті Придніпровського регіону.

Основною метою і завданням проведеної виставки були:

  • утвердження інноваційної моделі розвитку промисловості;
  • впровадження у виробництво нових енерго-, ресурсозберігаючих технологій та технологічного обладнання;
  • обмін передовим досвідом між працівниками промисловості та прикладної науки;
  • налагодження ділових стосунків між суб'єктами господарювання.

Наш виставковий стенд відвідали співробітники гірничо збагачувальних комбінатів Дніпропетровської обл., Кривбаспроект, «АРСЕЛОР МІТТАЛ» та ін.


22.10.08 За офіційними даними Державних органів статистики підприємство ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” УВІЙШЛО ДО ЧИСЛА ЛІДЕРІВ (3 МІСЦЕ) економічного рейтингу „ЕКСПОРТЕР-ІМПОРТЕР РОКУ”

За офіційними даними Державних органів статистики підприємство ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” УВІЙШЛО ДО ЧИСЛА ЛІДЕРІВ (3 МІСЦЕ) економічного рейтингу „ЕКСПОРТЕР-ІМПОРТЕР РОКУ” за сумарним балом чотирьох критеріїв: «ОБСЯГ», «ДИНАМІКА ЗРОСТАННЯ», «ДИВЕРСИФІКАЦІЯ», «ГЕОГРАФІЯ» (УКРАЇНСЬКИЙ КЛАСИФІКАТОР ТОВАРІВ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (УКТЗЕД) «8419» («Машини, обладнання промислове або лабораторне з електричним чи неелектричним нагріванням (за винятком печей, камер та іншого обладнання товарної позиції 8415)».

*р1 - Загальний об'єм експорту (Імпорту)

*р2 - Динаміка зростання (порівняння з минулими роками)

*рЗ - Диверсифікація (кількість товарних позицій)

*р4 - Географія (кількість країн-контрагентів)

•Сумм. - Сумарне значення 4 розрахованих рейтингів

* Рейтинг - 3 отриманого масиву всередині кожної товарної групи відбираються 10 кращих підприємств, кожному присвоюється порядковий номер, що вказує на рейтинг.

Такий високий результат - ознака професіоналізму трудового колективу.

Головний принципом нагородження підприємств та їхніх керівників є ОБ'ЄКТИВНІСТЬ, тобто орієнтування виключно на офіційні дані Державних органів статистики.

Рейтинги «Експортер року» та «Імпортер року» проводяться під патронатом Міжнародної торгової палати та за підтримки Кабінету Міністрів України.

УКТЗЕД — 8419, МАШИНИ, ОБЛАДНАННЯ ПРОМИСЛОВЕ АБО ЛАБОРАТОРНЕ З ЕЛЕКТРИЧНИМ ЧИ НЕЕЛЕКТРИЧНИМ НАГРІВАННЯМ (ЗА ВИНЯТКОМ ПЕЧЕЙ, КАМЕР ТА ІНШОГО ОБЛАДНАННЯ ТОВАРНОЇ ПОЗИЦІЇ 8415), ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ШЛЯХОМ ЗМІНИ ТЕМПЕРАТУРИ, НАПРИКЛАД НАГРІВАННЯМ, ВАРІННЯМ, ПІДСМАЖУВАННЯМ, ДИСТИЛЯЦІЄЮ, РЕКТИФІКАЦІЄЮ, СТЕРИЛІЗАЦІЄЮ, ПАСТЕРИЗАЦІЄЮ, ПРОПАРЮВАННЯМ, СУШІННЯМ, ВИПАРЮВАННЯМ, КОНДЕНСАЦІЄЮ АБО ОХОЛОДЖЕННЯМ, КРІМ МАШИН АБО ОБЛАДНАННЯ, ВИКОРИСТОВУВАНОГО У ПОБУТІ; НЕЕЛЕКТРИЧНІ ВОДОНАГРІВАЧІ БЕЗІНЕРЦІЙНІ АБО ТЕПЛОВІ ВОДЯНІ АКУМУЛЯТОРИ.


17.10.08 24-26 вересня 2008 року фахівці ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» взяли участь у виставці «Енергетика в промисловості України» (Київ).

Були представлені нові розробки систем обігового водопостачання: градирні із замкнутим контуром ГМВ-100 З, і типові градирні серії ВГ (64-192).

ТЕМАТИКА СТЕНДУ ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» - «УКРАЇНСЬКИЙ БРЕНД НА СВІТОВОМУ РІВНІ».

60% відвідувачів стенду стверджували, що рівень вітчизняного виробника нічим не нижче за закордонні компанії, а є конкретні переваги:

  • територіальне розміщення,
  • інжиніринговий центр – Київ, представництво - Донецьк,
  • продукція виготовлена згідно зі Світовими стандартами (СЕРТИФІКАТ ISO 9001:2000, членство в МІЖНАРОДНІЙ АСОЦІАЦІЇ ОХОЛОДЖУЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Cooling Tower Institute, USA),
  • сервіс (забезпечення гарантійних зобов'язань), післягарантійне технічне обслуговування.

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» має власний виробничий комплекс, що забезпечує не лише гарантовані терміни поставки, але і постійне вдосконалення технологічних рішень, устаткування.

Лише за 9 місяців (2008 року) були спроектовані і почато серійне виробництво, 3 новинок:

  • градирня ГМВ-60 «Дельта»,
  • модифікації градирень М1,
  • градирні серії «Вінд».

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» в своїй діяльності дотримується правил раціоналізації використання природних ресурсів, економії енергії і коштів споживачів.


08.10.08 БРОТЕП-ЕКО завершує (біля Києва) монтаж стенду для комплексних натурних випробувань комплектуючих і градирень в цілому.

БРОТЕП-ЕКО завершає (біля Києва) монтаж стенду для комплексних натурних випробувань комплектуючих і градирень в цілому.

Випробувальний стенд, побудований згідно з директивами норм, обов'язкових у сфері енергозберігаючих технологій.

Завдяки випробувальному стенду фахівці ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» мають можливість комплексно відпрацювати і випробовувати нові технологічні і технічні рішення.

Окрім цього завдяки зручному географічному розміщенню і оригінальній конструкції стенд володіє ефективними демонстраційними функціями.

Замовник має можливість не лише погоджувати окремі компоновки градирень, але і побачити їх в роботі.

Стенд укомплектований гнучким частотно-регульованим електроприводом і електронною системою виміру і обробки параметрів.


19.09.08 В ВАТ «ТГК-4» відбулось засідання штабу по будівництву ПГУ на ЄЛЕЦЬКІЙ ТЕЦ.

На засіданні штабу по будівництву ПГУ на Єлецькій ТЕЦ з участю Генерального директора ВАТ «ТГК-4» Г.А. Кочеткова та генерального підрядчика ЗАТ «Енергокаскад» вислуханий звіт підрядчиків про хід реалізації інвестпроекту по будівництву ПГУ 52 МВт на Єлецькій ТЕЦ, ПОВІДОМЛЯЄ ПРЕС-СЛУЖБА ВАТ «ТГК-4». В теперішній час йде монтаж котлів–утилізаторів та газотурбінних двигунів.

Розпочато роботи по підготовці двигунів газових турбін до «холодної» прокрутки, йдуть роботи по монтажу електрообладнання.

Повністю закінчено будівельно-монтажні роботи на ОРУ-110 кВ, ГРАДИРНІ (ВИРОБНИЦТВА ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО», БВГ-1000 «ТУРБО»-4 ШТ.), а також насосної станції обігового водопостачання, в якій змонтовано обладнання та трубопроводи циркуляційної води.


11.09.08 В серпні місяці 2008 року в Пензенській області, Російської Федерації, виконаний запуск ЧОТИРЬОХ градирень блокових вентиляторних БВГ-600 “МАКСІ” М1.

CЕРЕД ПЕРЕВАГ ГРАДИРЕНЬ БВГ-600 „МАКСІ” М1:

  • ЗНИЖЕННЯ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ,

    для забезпечення оптимального режиму роботи електродвигуна та самої вентиляторної установки в залежності від атмосферних параметрів та температури охолодженої води градирня укомплектована системою управління та контролю з частотно-регульованим електроприводом, що значно знижує електроспоживання - при цьому збільшуєтся ресурс роботи електродвигуна.


  • НОВА КОНСТРУКЦІЯ ДАХУ,

    Удосконалена конструкція являє собою чотири сегменти виготовлених з поліестера армованого скловолокном та встановлених під кутом, утворюючи, таким чином, конфузор. Наявність у верхній частині градирні конфузора сприяє поліпшенню аеродинаміки повітряного потоку, перешкоджає утворюванню застоїв повітря й тим самим, збільшує охолоджувальну здатність градирні в цілому. Також колектор водорозподільної системи градирні БВГ-600 "МАКСІ" М1 виготовляється в пластиковому виконанні.

У такий спосіб М1 упевнено зайняла місце в лінійці надійних і ефективних водоохолоджувачів від БРОТЕП- ЕКО.


03.07.08 ПЕРЕВАГИ В ЕНЕРГОВИТРАТАХ

При організації системи обігового водопостачання на одному з цукрових заводів Російської Федерації були встановлені градирні БВГ-600 «МАКСІ».

Основною відмінністю в компоновці схеми обігового водопостачання цього цукрового заводу є установка блокових градирень БВГ-600 «МАКСІ» (ЗАТ СП «БРОТЕП- ЕКО») на даху продуктового відділення на відмітці +20 м, тобто значно вище конденсаторів утфельного пара, що запобігає необхідності установки додаткових насосів для перекачування обігової води на конденсатор.

Крім того установка градирень на висоті сприяє поліпшенню воздухозабора градирень і ефективності охолоджування.

Застосування сучасної градирні «БРОТЕП-ЕКО» (рис. 2) дозволяє значно покращити технологічні показники обігової води: повисити перепад температур (зона охолодження), знизити краплинний винос, зменшити потужність вентилятора, застосувати ефективні форсунки.

ТА ОДИН З ГОЛОВНИХ ФАКТОРІВ - ПЕРЕВАГИ В ЕНЕРГОВИТРАТАХ.

На рис. 1 показано два варіанта компоновки: прийнята на багатьох заводах схема з двома станціями перекачки та впроваджена схема.

Більш детально застосування блокових градирень в тепловій схемі цукрового заводу описано в статті чергового номеру журналу «ЦУКОР» №4, 2008 рік. (авторський склад - Ю.С. Разладін, С.Ю. Разладін, А.К. Сатин, Е.І. Зірка).


24.06.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» поздоровляє групу компаній «ТЕХІНСЕРВІС» з 15-ти річчям з дня заснування!

ДЕВІЗ КОМПАНІЇ «ТЕХІНСЕРВІС»: «Ми пропонуємо оптимальне, а значить краще рішення» доведений ЧАСОМ І БАГАТОЧИСЕЛЬНИМИ КЛІЄНТАМИ-ПАРТНЕРАМИ.

Наші роки співпраці підтвердили професіоналізм і високий рівень фахівців компанії.

З одного боку, 15 років — це не так вже багато, але якщо говорити про ті справи, які зроблені, це достатньо вагомо.

Щиро бажаємо КОМПАНІЇ «ТЕХІНСЕРВІС» успіху, благополуччя, процвітання.

Успіхів у всіх справах!

Приєднуємося до поздоровлень і найкращих побажань.


04.06.08 Президент України Віктор Ющенко та президент компанії «Лукойл» Вагіт Алікперов прийняли участь в урочистому відкритті ВАТ «Лукойл-Одеський нафтопереробний завод».

Президент України Віктор Ющенко та президент компанії «Лукойл» Вагіт Алікперов прийняли участь в урочистому відкритті ВАТ «Лукойл-Одеський нафтопереробний завод».

На даному підприємстві були встановлені градирні виробництва ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» - БВГ-600 «МАКСІ», БВГ-300 «БАЗИС».

В градирнях були використані вибухозахищені електродвигуни.

Також - СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТА КОНТРОЛЮ З ЧАСТОТНО-РЕГУЛЬОВАНИМ ПРИВОДОМ, що використані в градирнях - забезпечують можливість дрібного калібрування робочого діапазону потужності, що дозволяє мобільніше управляти роботою електродвигуна, підібравши необхідне навантаження електродвигуна в конкретних метеорологічних умовах, а також залежно від фактичної температури охолодженої води на виході з градирні.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ ЧАСТОТНО-РЕГУЛЬОВАНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ.

ЕКОНОМІЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ВІД 30 ДО 60%.

ЗМЕНЬШЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ.
Електродвигуни з відцентровими механізмами на валу не споживають з мережі додаткову потужність, що витрачається на створення надлишкового тиску перед різними дросельними заслонками і на подолання їх опору. Це механізми з постійним опором руху - на підтримку необхідного моменту при повишених оборотах (різні живильники, транспортери і так далі).

ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ СЛУЖБИ ПРИВОДНИХ МЕХАНІЗМІВ.
У момент пуску електроприводу, відсутні динамічні навантаження на приводні механізми і гідравлічні удари в трубопроводах, оскільки введення в роботу здійснюється плавно, практично з нульової швидкості і з заданим темпом збільшується до необхідної.

ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНУ СЛУЖБИ КОНТАКТНО-КОМУТАЦІЙНОЇ АПАРАТУРИ.
При пуску електроприводу відсутні кидки струму, пов'язані з прямим включенням двигуна в мережу. Значення пускових струмів електроприводу не перевищують номінальних.

ПОЛІПШЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ЖИВЛЯЧОЇ МЕРЕЖІ.
У всьому діапазоні робочих швидкостей і навантажень, коефіцієнт потужності електроприводу близький до одиниці.


26.05.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» один з лідерів НАЦІОНАЛЬНОГО БІЗНЕС РЕЙТИНГУ в галузі „Виробництво машин та устаткування загального призначення

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» згідно даних Державного комітету статистики України увійшло до числа лідерів НАЦІОНАЛЬНОГО БІЗНЕС РЕЙТИНГУ за сумарним балом, по критеріям:

„Обсяг реалізованої продукції",

„Прибуток",

„Продуктивність праці",

„Заробітна плата"

в галузі „Виробництво машин та устаткування загального призначення" (КВЕД -29.2)

Офіційна презентація даних Національного бізнес-рейтингу та урочиста церемонія нагородження Лідерів економіки України відбудеться 18 липня 2008 року у конгрес-холі Торгово-промислової палати України.


15.05.08 На виставці «АКВА ТЕРМ» м. Київ, стенд ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» лише за 1 день відвідали більше 40 представників організацій України та світу…

14-17 травня ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» приймає участь в виставці «АКВА ТЕРМ» м. Київ.

На виставці, стенд ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» користується підвищеною увагою і лише за 1 день його відвідали більше 40 представників організацій, зокрема:

ДП «Науковотехнічний центр енергетичного приладобудування» інституту технічної теплофізики Національної Академії наук України, Науково-виробниче підприємство «Технопроект», АТВТ «Первомайськдизельмаш», ВАТ ІПП «ВНІІПІТРАНГАЗ», ТД «Завод ПРОГРЕС», ВАТ «Алекспром» (МІНІ НПЗ), ДП «Вінницькі теплові мережі», ВАТ «Максимус-А», ВАТ «Белхол», ВАТ «САНДОРА», та багато інших.


12.05.08 ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ. «ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ГРАДИРНІ- НОВІ КОНСТРУКТИВНІ МАТЕРІАЛИ ТА РОЗРАХУНКИ»

В рамках 10-ї міжнародної виставки „АКВА-ТЕРМ 2008”. (м. Київ з 14.04 - 17.04.08р. («Міжнародний виставковий центр» Київ, Броварський проспект 15, ст. метро «Лівобережна») буде проходити семінар з питань обігового водопостачання промислових підприємств:

«ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ГРАДИРНІ. НОВІ КОНСТРУКТИВНІ МАТЕРІАЛИ ТА РОЗРАХУНКИ.» 15 травня 2008 року. Реєстрація учасників до 1130 на стенді ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» №5/2-16.

Це прекрасна нагода для зустрічі та дружньої бесіди в колі досвідчених фахівців. ЗАПРОШУЄМО ВАС ВІДВІДАТИ НАШУ ЕКСПОЗИЦІЮ НА ВИСТАВЦІ ТА ВЗЯТИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ. РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ «АКВА-ТЕРМ КИЇВ»:

ОПАЛЮВАННЯ, ВОДОПОСТАЧАННЯ (Горілки, Ізоляційні матеріали, Каналізація, Казани, Монтажне устаткування, Меблі для ванних кімнат, Насоси, Радіатори, Сантехніка, Системи вимірювання і контролю, Системи водопостачання, Теплообмінники, Труби і трубопроводи, Фітінги і клапани, Фільтри для води, Енергозберігаюче устаткування.

КОНДИЦІОНУВАННЯ, ВЕНТИЛЯЦІЯ Вентілятори, воздуховоди (Повітряні завіси , Кондиціонери, компресори Мультизональні системи, Осушувальні системи, Охолоджувачі, Приточно-витяжні установки, Системи повітряного опалювання, Зволожувачі, Фанкойли, Фільтри повітряні, Холодильні агрегати, Холодильні камери і двері, Чиллери.

БАСЕЙНИ, СПА (Аква парки, Бассейни, Гідромасажні ванни, Сауни, СПА.


22.04.08 РОЗШИРЕННЯ МОДЕЛЬНОГО РЯДУ ГРАДИРЕНЬ СЕРІЇ ГМВ ТА БВГ Підприємство БРОТЕП є виробником сучасних енергозберігаючих вентиляторних градирень та комплектуючих.

Вивчаючи потреби ринку і специфіку виробництв різних галузей промисловості пропонуємо наші нові розробки:

  • градирні марки «ВІНД», каркас та обшивка яких виконані з поліестера армованого скловолокном, що забезпечує високу корозійну стійкість та довговічність;
  • модифікації «М» градирень марок «БАЗИС», «МАКСІ». Нові конструкторські рішення у системі опор вентиляторної установки градирні забезпечують можливість застосування конфузора та цілої лінійки електродвигунів потужністю від 8 до 17 кВт, зокрема із частотно регульованим електроприводом;
  • градирні із замкнутим контуром для охолодження рідини циркулюючої у замкнутому контурі без розриву потоку та втрат робочого тиску…

Це лише короткий перелік всіх нововведень та розробок, більш детальну інформацію Ви можете отримати на нашій постійно-діючій виставці в інжиніринговому центрі підприємств Бротеп, що знаходиться: вул. Кірова, 88, м. Бровари, Київська обл.

Також наша експозиція-стенд № 5/2-16 буде представлена в рамках виставки «АКВА-ТЕРМ 2008». (Міжнародний виставковий центр Київ, Броварський проспект 15, ст. метро «Лівобережна»).


14.04.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» ВИКОНАНИЙ МОНТАЖ ГРАДИРНІ БЛОКОВОЇ ВЕНТИЛЯТОРНОЇ БВГ-600 «ВІНД» на одному з коксохімічних заводів України.

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» ВИКОНАНИЙ МОНТАЖ ГРАДИРНІ БЛОКОВОЇ ВЕНТИЛЯТОРНОЇ БВГ-600 «ВІНД» (У КОМПЛЕКТІ З СИСТЕМОЮ УПРАВЛІННЯ І КОНТРОЛЮ З ЧАСТОТНО-РЕГУЛЬОВАНИМ ЕЛЕКТРОПРИВОДОМ) на одному з коксохімічних заводів України.

Даний тип градирень найчастіше використовується і просто необхідний в коксо-хімічній і хімічній промисловості, оскільки каркас градирень виконаний з пултрузованого FRP (скловолоконного пластика).

Структура FRP складається із зміцнюючого матеріалу (скловолокно) упровадженого в полімерну основу (пластик), що сприяє досягненню максимальної конструктивної ефективності.

Технологія FRP поєднує всі найкращі характеристики пластика і володіє високим співвідношенням міцності до ваги, що перевершує навіть аналогічний показник сталевих матеріалів. В процесі пултрузії всі внутрішні і зовнішні конструкції градирні покриваються спеціальним матеріалом Gel-Coat, який виключає можливість вицвітання і розкладання матеріалу, а також, забезпечує захист в будь-яких кліматичних умовах.

Всі вищеперелічені якості повністю виключають необхідність антикорозійної обробки, як первинної так і в процесі експлуатації.

І в цьому відношенні перевершують навіть металеві конструкції, захищені гарячим цинкуванням.


04.04.08 ОЧИЩЕННЯ ВОДИ МАГНІТНИМИ СИСТЕМАМИ

На сьогодняшній день при експлуатації технологічного устаткування і трубопроводів актуальною проблемою є накипоутворення і корозія, і як наслідок, вихід з ладу дорогого обладнання.

Для запобігання утворення накипу і значного обмеження процесів корозії в системах водопостачання, в насосному і теплообмінному устаткуванні ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» рекомендує застосовувати магнітні системи очищення води.

Переваги установки магнітних систем:

  • збільшення тривалості терміну експлуатації теплообмінного устаткування і водоводів, фільтруючого устаткування тонкого очищення і хімічної підготовки води;
  • зменшення витрати енергоносіїв;
  • зменшення кількості і вартості ремонтів теплообмінного устаткування і водоводів.

Докладніша інформація викладена в розділі «РЕКОНСТРУКЦІЯ».


19.03.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» керується принципами виробництва продукції, відповідної новітнім технологічним розробкам.

Спеціально для поперечноточних градирень застосований зрошувач ОП-75, об'єднуючий в собі як зрошувач так і водоуловлювач, що дозволило фахівцям нашого підприємства удосконалити градирню ГМВ-20П.

Покращена градирня має декілька функціональних переваг і нову назву (технічні характеристики - на нашому сайті).

У градирні ГМВ-20 «МІНІ» - встановлені форсунки ДЕК – специфіка цих форсунок - широкий діапазон регулювання витрати подачі технічної води.

Одна з градирень даного типу встановлена на підприємстві ВАТ "Ветропак Гостомельський Склозавод", Київська обл. У зв'язку з обмеженим простором для охолоджуючого устаткування, градирня встановлена в приміщенні цеху. Для забезпечення максимальних аеродинамічних характеристик градирні змонтовані воздуховоди для забора повітря вентилятором і відведення нагрітого повітря в зовнішнє середовище.


06.03.08 ЗАКІНЧЕНІ РОБОТИ ПО МОНТАЖУ ДВОХ ГРАДИРЕНЬ БЛОКОВИХ ВЕНТИЛЯТОРНИХ БВГ-300 «БАЗИС» НА ДАХУ БУДІВЛІ. (НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ТРІБО»).

ЗАКІНЧЕНІ РОБОТИ ПО МОНТАЖУ ДВОХ ГРАДИРЕНЬ БЛОКОВИХ ВЕНТИЛЯТОРНИХ БВГ-300 «БАЗИС» НА ДАХУ БУДІВЛІ. (на підприємстві ВАТ «ТРІБО» - виробник накладок зчеплення, гальмівних накладок і колодок в азбестовому і безасбестовому виконаннях для автомобільного, залізничного транспорту і сільськогосподарських машин.)

Мобільність і компактні розміри градирні БВГ-300 «Базис» (довжин.- 4100, шир.- 4000, вис. -4700) дають можливість, при обмеженому просторі для установки охолоджуючого устаткування, помістити градирні на даху будівлі.

Також понижений рівень шуму дозволяє встановити градирні поблизу адміністративних або житлових будівель без установки додаткового шумопоглинаючого устаткування.


29.02.08  27 лютого 2008 року ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” був вручений сертифікат на систему менеджменту згідно міжнародного стандарту ISO 9001:2000.

27 лютого 2008 року ведучим аудитором TUV NORD SERT Латанським Віталієм Петровичем колективу ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” був вручений сертифікат на систему менеджменту згідно міжнародного стандарту ISO 9001:2000.

Сертифікат видається сертифікаційним центром TUV NORD SERT (Німеччина) і є визнаним у цілому світі.

В своїй діяльності ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” впроваджує такі принципи виробництва, як мінімізація витрат Замовника при максимальному задоволенні його потреб, прогресивні технології виробництва. Для задоволення попиту споживача ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” дотримується жорсткої політики якості. З цією метою ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” здійснює свою діяльність згідно стандарта ISO 9001:2000. Забезпечення функціонування системи менеджменту якості і постійне її вдосконалення є справою честі кожного працюючого на підприємстві, кожного підрозділу і служби.

Система управління якістю встановлює постійний контроль за процесами, пов`язаними з виконанням виробничого завдання.Керівники проектів постійно спрямовують хід замовлень на всіх стадіях виконання, починаючи від попередніх переговорів із замовником і до введення в експлуатацію продукції ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО”.

Cистема управління якістю, яка розроблена, впроваджена і успішно функціонує на ЗАТ СП „БРОТЕП-ЕКО” була високо оцінена по результатам сертифікаційного аудиту, що проводився міжнародним сертифікаційним центром TUV NORD SERT.


15.02.08 На початку лютого 2008 р., після тендерного відбору, ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» отримало право на відновлювальну реконструкцію градирні «Уніон», (Італія) на «Кока-Кола Беверіджиз Україна, лтд».

На початку лютого 2008 р., після тендерного відбору, ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» отримало право на відновлювальну реконструкцію градирні «Уніон», (Італія) на підприємстві «Кока-Кола Беверіджиз Україна , лтд». Монтаж на даний момент вже завершений.

В 2007 році на це ж підприємство була поставлена градирня ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» - БВГ-210 «БОРА», яка зараз успішно функціонує.

Особливості блокової вентиляторної градирні БВГ-210 «БОРА» є те, що несуча конструкція виготовляється з нержавіючої сталі.

Стіни (панелі) градирні виготовлені з поліестеру армованого скловолокном. Конструкція градирні в її верхній частині замкнута дифузором з аналогічного матеріалу, в якому встановлений осьовий вентилятор типу WO 2500 з редукторним електроприводом. Рівень вібрації контролюється відповідною системою моніторингу та управління.


05.02.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» здійснений монтаж градирні блокової вентиляторної БВГ-300 «БАЗИС» в Республіці АЗЕРБАЙДЖАН

ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» здійснений монтаж градирні блокової вентиляторної БВГ-300 «БАЗИС», в комплекті з двома насосами (ТР 100-310/2 А-F-A BAQE) GRUNDFOS (Німеччина), в Республіці АЗЕРБАЙДЖАН (ВАТ "ГЕОКЧАЙ-КОНСЕРВ", що займається виготовленням соків).


30.01.08 ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» НА ПЕРШОМУ ДІЛОВОМУ ТИЖНІ 2008 РОКУ БУВ ВИКОНАНИЙ МОНТАЖ ДВОХ БЛОКОВИХ ВЕНТИЛЯТОРНИХ ГРАДИРЕНЬ БВГ-600 „МАКСІ” З МІНІ-БАСЕЙНОМ ДЛЯ ГРАДИРЕНЬ НА «НІКОПОЛЬСЬКОМУ ЗАВОДІ НЕРЖАВІЮЧИХ ТРУБ» (ВАТ „НЗНТ”).

Застосовано оригінальну схему монтажу на металевій естакаді і розміщення ємностей води під градирнями.

Також, раніше, на цьому підприємстві було установлено - по дві градирні малогабаритні вентиляторні ГМВ-60Н та ГМВ-100Н з частотно-регулюючим електроприводом вентилятора.

Частотно-регулюючий електропривід вентилятора має низку переваг – дозволяє мобільно реагувати на зміни навколишнього середовища, виконує моніторингову функцію параметрів електродвигуна, економить електроенергію та ін. Завдяки своїм перевагам дане обладнання здобуває все більшу популярність у Замовників.


23.01.08 НОВИНКА ВИРОБНИЦТВА: БЛОКОВЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ ДЛЯ БІОФІЛЬТРІВ

Блоки завантаження зібрані з жорстких, вогнестійких, гофрованих листів з ультрафіолетовою стабілізацією ПВХ, стійких до гниття, цвілі, бактерій, руйнівної дії кислот і лугів, що містяться в муніципальних стічних водах.

Дане завантаження пропонується замість традиційних завантажень, таких як щебінь, керамзит, пісок, шлак і інші сипкі матеріали. Має масу переваг в порівнянні з традиційними аналогами:

  • велика питома поверхня - до 400 м2/м3;
  • великий об'єм вільного простору для води і повітря - 96÷98%;
  • мала власна вага;
  • несхильність засміченню і закупоркам;
  • вища ефективність при рівному об'ємі (зниження БПК5 до 90÷95%);
  • великий термін служби (довговічність) - до 20 років;
  • постійна висока ефективність впродовж всього терміну експлуатації;
  • невеликі будівельні і експлуатаційні витрати.

14.01.08 В КІНЦІ ГРУДНЯ 2007 РОКУ В ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» УСПІШНО ПРОВЕДЕНО АУДИТ ПО ОТРИМАННЮ МІЖНАРОДНОГО СЕРТИФІКАТУ ЯКОСТІ ISO 9001:2000.

На даний момент проведені комплексні заходи щодо розробки системи менеджменту якості (СМК) на основі вимог міжнародного стандарту (МС) ІСО 9001:2000.

НАШ ПРИНЦИП РОБОТИ:
добросовісна конкуренція на енергетичному ринку України, заснована на партнерських і взаємовигідних відносинах з Постачальниками і орієнтація на постійне підвищення задоволеності Споживачів якістю виконаних робіт при дотриманні всіх нормативних і законодавчих вимог.

НОВИМИ ОСНОВНИМИ СТРАТЕГІЧНИМИ НАПРЯМАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» Є:

  • мінімізація витрат Споживача при максимальному задоволенні його потреб.
  • підвищення рівня інформаційної забезпеченості Споживачів про системи обігового водопостачання.
G Analytics
сайт створено компанією