Новини, архів - 2007 рік.

18.12.07 18.12.2007 - ТЗОВ «ФІРМА БРОТЕП» ВИПОВНИЛОСЯ 17 РОКІВ.

ТЗОВ ФІРМА БРОТЕП у складі групи підприємств “БРОТЕП” з 1990 року, на даний час - включає завод з виробництва градирень, проектне бюро, інженерний центр і сервісну службу. Період – 17 років – це не лише значна дата, це період затвердження нашого досвіду як в Україні так і за кордоном, час, який знадобився нашому підприємству, щоб увійти до числа лідерів по виробництву якісної, конкурентноспроможної продукції. Сьогодні група підприємств «Бротеп» - одна з небагатьох, що можуть своїми власними силами вирішити весь спектр задач обігового водопостачання, починаючи з обстеження системи обігового водопостачання до встановлення градирень нашого виробництва, чи реконструкції існуючої.

Але ми не зупиняємося на досягнутому, так як для вдосконалення немає кордонів, збираємося і надалі притримуватися нашої цілі, поставленої ще 17 років тому – мінімізувати затрати Замовників з максимальним задоволенням їх потреб.


04.12.07 28 листопада 2007 року було поставлено градирню ГМВ-20 П (Габаритні розміри (довжина 1950 мм • ширина 1230 мм • висота 1735 мм), на грузо-пасажирському автомобілі.

З цього часу всі градирні даного типу комплектуються вентилятором з пластиковим робочим колесом, що покращує функціональні характеристики всієї градирні. Крім того дана градирня вперше транспортувалася грузо-пасажирським авто, як правило для її транспортування необхідний автомобіль типу «Газель» (вантажний). Градирні виробництва ЗАТ СП «Бротеп-Еко» мають безліч переваг, одним з яких є зручність в транспортуванні.


04.12.07 В кінці листопада місяця 2007 року закінчена поставка чотирьох блочних вентиляторних градирень БВГ-1000 «ТУРБО» залізничним транспортом (м. Єлець, Липецька обл., Росія).

Пакування градирень та комплектуючих забезпечує цілісність вантажу та зручність перевантажувальних робіт.

За 17 років діяльності продукція бренду Бротеп відправлялась морським (паром), авіаційним, автомобільним та залізничним транспортом.


12.11.07 З початку жовтня місяця 2007 року в інженерному центрі ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» відкрита постійно діюча виставка зразків продукції.

По заявках Замовників відвідати Виставку, фахівці ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» проводять консультації про продукцію, що цікавить, семінари, презентації. Серед експонатів не тільки зразки, але і реальні блоки зрошувачів і водоуловлювачів, вентилятори, електроприводи, форсунки і макет діючого обігового водопостачання, із стилізованою градирнею від ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО».


12.11.07 У 2003 році була встановлена градирня БВГ-210 «Бриз» на ГП Управління по експлуатації майнового комплексу державної податкової адміністрації України м. Києва. (в історичному центрі столиці України).

Особливість цієї градирні це – шумопоглинаючий пристрій, завдяки якому, градирня може експлуатуватися в центрі міста (поблизу житлових і адміністративних будівель).

Дана градирня – це наочний приклад, що дотримуючись правил експлуатації і своєчасно проведених профілактичних заходів щодо ремонту градирень можна збільшити термін ефективної роботи.


01.11.07 З 15 жовтня 2007 року на території Єлецької ТЕЦ, Російська Федерація, виконується монтаж чотирьох блочних вентиляторних градирень БВГ-1000 «ТУРБО». (м. Єлець, Липецька обл.).

Градирня даного типу також поставлена і на Сакські теплові мережі, АРК (Україна), монтаж почався з 8 жовтня 2007 року.

В процесі монтажа знаходяться вісім градирень БВГ-1000 «ТУРБО» в Литві, на підприємстві Akcine bendrove stock company «ACHEMA», якими було замінено непідлягаючу до реконструкції градирню СК 400.

В даний період виконуються численні монтажі градирень виробництва ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» як на території України так і за її межами. Градирні БВГ-1000 «ТУРБО» - градирні нового покоління, при їх виготовленні застосовані новітні розробки в області обігового водопостачання. Каркас градирні з металоконструкцій збирається на місці установки за допомогою зварки, обшивка градирні складається з профільних оцинкованих листів з полімерним покриттям або ПВХ листів, полімерний зрошувач забезпечує високий ефект охолоджування води при низькому аеродинамічному опорі, не засмічується, стійкий до низьких температур повітря, використаний високоефективний водоуловлювач, що дозволяє звести до мінімуму втрати води з краплинним віднесенням.

   


30.10.07  25 жовтня 2007 року в рамках виставки «Енергозбереження. Машинобудування. Металургія. Металообробка – 2007» ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» для співробітників проектних організацій був проведений семінар з питань організації систем обігового водопостачання. (м. Харків.)

25 жовтня 2007 року в рамках виставки «Енергозбереження. Машинобудування. Металургія. Металообробка – 2007» фахівцями інженерного центру ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» для співробітників проектних організацій був проведений семінар: «Енергозберігаючі градірні і устаткування в теплоенергетичному господарстві підприємств». У даному заході взяли участь провідні фахівці найбільших проектних інститутів України. Ажіотажний інтерес проектантів виявився в тому, що вони вели чисельні дискусії і між собою, а не тільки з фахівцями ЗАТ СП БРОТЕП-ЕКО». «Дискусії, як відомо, сприяють встановленню істини, навіть на технічному рівні.

Великою популярністю на виставці «Енергозбереження. Машинобудування. Металургія. Металообробка – 2007» користувався стенд ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» та його чисельні експонати. Зацікавленість в продукції ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» виявили такі підприємства, як: Завод «Електротяжмаш», Завод «Червоний Промінь», ВАТ «Центроліт», Харківський машинобудівний завод «ФЕД» і т.д.

В процесі переговорів з представниками вищевказаних підприємств було оформлено 20 технічних завдань на організацію нового водообігового циклу і 3-х на відновлювальну реконструкцію існуючих.


15.10.07 З 24 по 27 жовтня 2007 року пройде спеціалізована виставка «Енергозбереження. Машинобудування. Металургія. Металообробка – 2007»

З 24 по 27 жовтня 2007 року пройде спеціалізована виставка «Енергозбереження. Машинобудування. Металургія. Металообробка – 2007» в презентаційному-виставковому центрі «Радмір Експохолл».

Чекаємо Вас за адресою: стенд №21 вул. Ак. Павлова, 271, м. Харків.

В рамках виставки фахівцями ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» для спеціалістів проектних організацій буде проведений семінар з питань організації систем оборотного водопостачання на тему: «Енергозберігаючі градирні і устаткування в теплоенергетичному господарстві підприємств».

Семінар відбудеться 25 жовтня 2007 року в 11.00 у конференц-залі презентаційно-виставкового центру «Радмір Експохолл».

Участь безкоштовна.

Всіх охочих взяти участь в семінарі просимо заздалегідь реєструватися по тел./факс:
(04494) 6-28-79, 5-43-89.


10.10.07 На початку вересня ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» учасник виставки «Металургія 2007»

На початку вересня ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» учасник виставки «Металургія 2007» (4-а Міжнародна спеціалізована виставка машин, устаткування, технологій і продукції гірничо-металургійного комплексу, м. Донецьк, Виставковий центр "Експо-Донбасс" ).

Особливістю даного заходу є те, що в м. Донецьку функціонує представництво підприємства ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО».

На новому виставковому стенді було представлено:

  • інформацію про нові зразки устаткування і комплектуючих виробів систем обігового водопостачання;
  • нові зразки установок вентиляторів для градирень, а також для застосування в промисловості;
  • електроприводи установок вентиляторів з частотним регулюванням.

Технічні фахівці підприємства надавали консультації в питаннях вибору устаткування і комплектуючих виробів для систем обігового водопостачання, їх реконструкції і експлуатації.


10.10.07 26-28 вересня «БРОТЕП-ЕКО» учасник міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє».

26-28 вересня «БРОТЕП-ЕКО» учасник міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє». (м. Київ, "Міжнародний виставковий центр").

На виставці, під час форуму, завдяки спеціалізації у сфері енергозберігаючих технологій стенд ЗАТ СП «БРОТЕП-ЕКО» користувався підвищеною увагою і його відвідали більше 70 представників організацій зокрема:

Радник першого заступника Голови Верховної Ради України,

Заступник начальника відділу маркетингових досліджень Міністерства палива і енергетики України ГП ВЕД «Укрінтеренерго»,

Представник ТПП України в Румунії,

Відділ з питань економіки Посольства Угорської Республіки в Україні,

Інженер ДП «Інститут Укрнііпроект», ОАО«Нафтохімік Прикарпаття»,

Заступник головного енергетика «Побужського феронікелевого комбінату»,

Завідуюча електротехнічним сектором Державного інституту ДП «Полтавадіпромясомолпром»,

Головний енергетик ВАТ «Біомедскло»,

Зав. лабораторією Українського научно-дослідного інституту для прогнозування техніки для с.г. виробництва ім. Л. Погорілого,

Радник віце-президента з питань інноваційної, інвестиційної політики і міжнародної співпраці Союзу промисловців і підприємців України.

 

<<Назад

 

G Analytics
сайт створено компанією