Новини 2015 року



24.12.2015р. Нам 25...

18 грудня 2015 року група підприємств «БРОТЕП» яка займається виробництвом градирень - відзначила 25 років виробничої діяльності. Саме стільки років тому, було засновано підприємство. З тих пір не припинявся динамічний розвиток нашої діяльності. На сьогодні підприємство значно розширено та якісно модернізовано, розширюється лінійка продукції яка виготовляється на власному заводі.

Двадцять п’ять років – знаменна дата в історії БРОТЕП. Хотілося ще раз привітати всіх причетних до цієї події. Мер Броварів Ігор Сапожко від імені ради і виконкому міста привітав, передав вітальну грамоту



та висловив подяку підприємтву за вагомий особистий внесок у зміцнення економічного потенціалу міста Бровари. Більш детальніше читайте за посиланням: http://brovary-rada.gov.ua/yuv%D1%96lei-brotepu

Генеральний директор  Михайло Гришук також подякував всім членам колективу, за багаторічну добросовісну працю на всіх етапах становлення підприємства.

За його ініціативи і безпосередньої участі було втілено багато рішень і значно збільшено потужності заводу. Але найголовніше, завжди долучався та допомагав будівництво соціальних об'єктів: дитячі сади, школи, лікарні. На завершення для працівників відбувся урочистий святковий фуршет в ретро поїзді.

На базі Південно-Західної залізниці було відкрито новий туристичний маршрут, яким курсує справжній ретро-поїзд.



Відправлялися ми з першої платформи «Києва-Пасаржиського». Наша подорож довкола Києва тривала– 3 години, протягом якої ми мали змогу ще раз згадати про те як творилася історія нашого підприємства. Перед працівниками виступили також Андрій Неділько, Володимир Лобода, Юрій Дімітров та ін. Їм було про що розповісти і пригадати разом із залом, як творилася історія підприємства. Сам паротяг - це модель «Лебедянка» – Л-3055, збудована 1953 р. та була у вжитку до 1968 р. Рідне депо історичного потягу було в Сновську – тепер місто Щорс Чернігівської обл.

По завершенню екскурсійної поїздки з колектив БРОТЕП  відвідав виставковий майданчик, присвячений історії рухомого складу.

Після святкування ми продовжуємо отримувати поздоровлення від ряду організацій, і партнерів. На адресу підприємства напередодні прийшли численні вітальні листи. Дякуємо всім.




24.12.2015р. Чверть століття інноваційної діяльності...



21.12.2015р. Поставка градирні БВГ-40 "БАЗИС"...

На початку грудня 2015 року на одне із підприємств України, враховуючи специфіку виробництва, здійснено поставку одно секційної блокової вентиляторної градирні БВГ-40 «БАЗИС» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО». БВГ-40 «БАЗИС» відноситься до градирень нового покоління, в конструкції яких використовуються корозостійкі матеріали – пластик армований скловолокном.

На противагу своїм попередникам, градирня БВГ-40 «БАЗИС» складається з металоконструкцій оброблених методом «гарячого цинкування» для забезпечення найвищого ступеню антикорозійного захисту.

Даний клас градирень виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» має підвищену стійкість до різних видів корозії та навантажень, володіє високими показниками міцності, ергономічності і безпеки, а також характеризується незначними обсягами техобслуговування. Станом на 21.12.2015 року здійснено повний комплекс робіт із монтажу та пусконаладки градирні БВГ-40  «БАЗИС»



10.12.2015р. Топ 5 економічного рейтингу...






10.11.2015р. Градирня БВГ-40 "БАЗИС" розширила існуючий водообіговий цикл...

На одне з підприємств із виготовлення кабельно-провідникової продукції у м. Львові восени 2015 року було здійснено поставку 1 /однієї/ 1-но секційної блокової вентиляторної градирні БВГ-40 «БАЗИС» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» з метою розширення існуючого водообігового циклу охолодження технологічного обладнання.

У 2009 році водообіговий цикл охолодження технологічного обладнання на даному підприємстві було створено шляхом встановлення 2 /двох/ блокових вентиляторних градирень БВГ-300 «БАЗИС» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО», які являються аналогом сучасної моделі градирні БВГ-40 «БАЗИС».  Всі градирні встановлені на металевій естакаді, що потребує встановлення додаткових проміжних піддонів для збору та відведення води.

На противагу своїм попередникам, градирня БВГ-40 «БАЗИС» укомплектована склопластиковим проміжним піддоном та складається з металоконструкцій  оброблених методом «гарячого цинкування» для забезпечення найвищого ступеню антикорозійного захисту.

Станом на 09.11.2015 року здійснено повний комплекс робіт із монтажу та  пусконаладки градирні БВГ-40 «БАЗИС».

 

 07.10.2015р. Поставка градирні на олійно-пресовий завод

У липні 2015 року на олійнопресовий завод  у Черкаській області, що входить до складу холдингу «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» була здійснена поставка однієї 3-х секційної блокової вентиляторної градирні 3БВГ-40 «БАЗИС» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО». Градирня поставлялась у розібраному вигляді окремими монтажними одиницями заводської готовності автомобільним транспортом. Монтаж градирні здійснювався безпосередньо на місці установки. Спеціалісти ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» надали весь спектр послуг із шефмонтажу градирні  та пусконалагоджувальних робіт. На сьогоднішній день градирня змонтована та готова до експлуатації.



 

   


 29.09.2015р. Увага!

Підприємство «БРОТЕП» вже більше 20-ти років на ринку України займається розробкою, проектуванням та виготовленням вентиляторних градирень продуктивністю по воді від 5 м3/год до 10 000 м3/год. Протягом всього цього часу спеціалісти підприємства ПРАТ «БРОТЕП» у співробітництві з науковими інститутами України вивчали та досліджували всі процеси, що відбуваються в градирні, не тільки на теорії, а й на випробувальних стендах, аналізували досвід роботи закордонних виробників градирень світового рівня та запроваджували всі сучасні нововведення охолоджуючих технологій в своїх моделях градирень. Тому сьогодні з впевненістю можна стверджувати, що саме ця група спеціалістів більше всіх, принаймні на території України, знають про градирні. 

З радістю повідомляємо, що підприємство «БРОТЕП» для своїх самих допитливих, вірних та потенційних друзів, повсякденна робота яких нерозривно поєднана з градирнями, створюють закритий клуб та на своєму сайті www.gradirni.com.ua відкривають VIP-кабінет. В цьому кабінеті спеціалісти ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» будуть намагатись надавати чесну та неупереджену інформацію про градирні і все, що з ними пов¢язано.

Насамперед, в цьому розділі буде розміщено оригінальні каталоги Продукції партнерів світового рівня підприємства ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО», таких як:

 - «BRENTWOOD Indsustries, Inc.» (США) - виробник та постачальник пластикових форсунок, гофрованих листів зрошувача та водоуловлювача;

 - «NIBA SU SOĞUTMA KULELERI SANAYI VE TICARET A.Ş», «CENK Endüstri Tesisleri İmalat ve Taahüt A.Ş» (Туреччина) - виробники та постачальники склопластикових комплектуючих для градирень;

 - «Fibrolux GmbH» (Німеччина) – виробник та постачальник склопластикових профілей;

 - «Multi Wing» (Данія) – виробник та постачальник робочих колес для вентиляторних установок.

Крім того, спеціалісти ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» цікавляться новими розробками та унікальними технологіями в суміжних галузях промисловості. Тому Ви в цьому кабінеті знайдете інформацію про такі підприємства як:

 - «COOLERADO» (США) - виробник та постачальник сучасних енергоефективних кондиціонерів;

 - ТОВ «ЕНЕРГІЯ ВОДИ» (Україна) – постачальник насосного обладнання виробництва 

 - «DAP» (Італія) та «HOMA» (Німеччина);

 - «IN-ECO» (Литва) – виробник та постачальник реагентів та систем водопідготовки.

На допомогу спеціалістам проектних відділів та організацій буде розміщено типові схеми організації водообігових циклів, а також детальну технічну документацію на серійні моделі градирень, в тому числі габаритні та приєднувальні креслення із вказанням ваги.

Спеціалістам монтажних організацій цікаво буде подивитись на фотографії «казусних ситуацій» при здійсненні некоректного збирання та встановлення градирень на різних підприємствах.

Інженери підприємства ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» кожного дня працюють над вдосконаленням конструктивних елементів градирень та підвищенням їх ефективності роботи. Тому «вихід у світ» кожної нової моделі градирні буде супроводжуватись анонсним повідомленням з оціночними характеристиками її переваг та можливих недоліків.

Нажаль, враховуючи важке політичне та економічне становище на Україні, багато підприємств зупинило свою діяльність, але технологічне обладнання, в тому числі і градирні виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» та насосне обладнання, знаходяться в задовільному стані. Таке обладнання (бувше в експлуатації) підприємство ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» пропонує за спеціальними цінами, з якими Ви можете ознайомитись у цьому кабінеті.

Для здійснення аналізу роботи вже поставлених градирень щорічно здійснюється анкетування. Результати анкетування параметрів роботи градирень та побажання Замовників викладатимуться в цьому розділі для ознайомлення.

Всім зареєстрованим членам клуба надаються наступні привілеї:

 - знижки на придбання Продукції виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО»;

 - участь у семінарах з наданням видаткових матеріалів;

 - запрошення на всі профільні виставки;

 - можливість відвідання демонстраційного стенда градирні (симулятора градирні) на підприємстві ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» із своїми потенційними Замовниками без попереднього погодження із керівництвом ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО».

 - Доступ до VIP-кабінету надається тимчасово – на пів року, для можливості залучення та вибору найбільш активних членів клубу.

Кандидати на членство у клубі:

 - спеціалісти причетні до придбання великої кількості градирень у перспективі;

 - досвідчені та професійні фахівці, які можуть запропонувати вдосконалення градирень виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО»;

 - експерти в галузі організації водообігових циклів;

 - науковці та студенти, які пишуть курсові, дипломні та наукові роботи;

 - спеціалісти проектних організацій;

 - спеціалісти монтажних організацій;

 - спеціалісти з експлуатації градирень;

 - та просто хороші люди….

 

Прохання про доступ до VIP-кабінету та своє резюме просимо надсилати на електронну пошту

BrotepVIP@ukr.net

 

Ласкаво просимо до VIP-кабінету підприємства ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО»!

 

                                                                                                                                        


 10.09.2015р. НОВІ ПЕРЕМОГИ...

 

 Технічний прогрес не стоїть на місці і електронні торги  - це вже невід¢ємна частина кожного сучасного підприємства. Електронні торги - це сучасний спосіб вибору постачальника (або покупця ), при якому процес купівлі та продажу здійснюється на спеціалізованих сайтах - електронних торговельних майданчиках в Інтернеті. Ставши учасником електронних аукціонів, підприємство відкриває для себе нові ринки збуту і отримує доступ до широкої бази пропозицій по необхідним позиціям. На електронних торгах підприємство взаємодіє з учасниками торгів без посередників, і таким чином економить час та гроші. Завдяки сучасним IT- технологіям, на електронних торгових майданчиках можна оперативно отримати повідомлення про появу нових лотів, а значить, не пропустити цікаві пропозиції. Крім того, це перший крок у боротьбі з корупцією.

Підприємство ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» в своїй діяльності активно використовує всі сучасні можливості співробітництва з потенційними Замовниками та приймає участь в електронних торгах на електронних торгових майданчиках.
Так, на початку вересня 2015 року на електронному торговому майданчику smarttender.biz проходили торги, де підприємство    ПРАТ«БРОТЕП-ЕКО» вибороло право на поставку 1 /однієї/ малогабаритної вентиляторної установки ГМВ-60 «СУПЕР» на одне  з підприємств в м. Суми.

 


 07.09.2015р. ЩЕ ОДНА ГРАДИРНЯ ВВЕДЕНА В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

 

На один із цукрових заводів у Тернопільській області на початку 2015 року було здійснено поставку 1 /однієї/ 1-но секційної блокової вентиляторної градирні БВГ-80 «ТУРБО» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» з метою модернізації існуючого водообігового циклу охолодження конденсатора вакуум-випарної установки (ВВУ).

Станом на 2014 рік водообігова система охолодження конденсатора ВВУ складалася із 2 /двох/ 2-х секційних вентиляторних градирень 2ВГ-70-192 із загальною площею зрошення 192 м2 х4 секц.=768 м2. Для прийняття найбільш оптимального рішення щодо відновлювальної реконструкції або повної заміни існуючих градирень 2ВГ-70-192, спеціалістами ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» в кінці 2014 року було проведено обстеження  їх технічного стану. Станом на листопад 2014 року на одній з двох градирень 2ВГ-70-192 були проведені ремонтні роботи із відновлення залізобетонного каркасу та заміни листів обшивки. Друга ж градирня 2ВГ-70-192 знаходилась в аварійному стані.

 За результатами проведеного обстеження та рекомендаціями спеціалістів ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» було прийнято рішення щодо повного демонтажу однієї градирні 2ВГ-70-192 та встановлення на її басейні 1 /однієї/ блокової вентиляторної градирні БВГ-80 «ТУРБО» загальною площею зрошення 64 м2 виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО».

Градирні серії БВГ використовуються як для будівництва нових водообігових циклів, так і заміни типових градирень під час реконструкції вже існуючих, комплектуються економічними вентиляторами, спеціальними форсунками  і високоефективним зрошувачем, водоуловлювачем із ПВХ елементів, що зумовлює підвищення ефективності роботи, зниження споживання електроенергії та зменшення  габаритних розмірів в порівнянні з типовими аналогами. Одночасно вирішено питання корозії завдяки обробки сталевих конструкцій градирень методом «гарячого цинкування».

Станом на 07.09.2015 року здійснено повний комплекс робіт із монтажу, проведені всі пусконаладочні роботи та введена в експлуатацію градирня БВГ-80 «ТУРБО».

ЕТАПИ МОНТАЖУ ГРАДИРНІ БВГ-80 «ТУРБО»

Підготовка басейну.  Встановлення металевої рами

  

              Монтаж каркасу, дифузору та огороджувальних конструкцій

 

             

 

        Монтаж листів обшивки

 

    

 

Монтаж вентиляторної установки

 

  

 

Градирня БВГ-80 «ТУРБО» готова до роботи

 

 

 
 

 

                                                                                                                                             << Архів новин


 30.07.2015р. РОБОТИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ…

      На нафтопереробному заводі закінчені монтажні роботи та здійснюються пусконаладочні роботи системи моніторингу та керування 2 /двох/ блокових вентиляторних градирень 2БВГ-40 «БАЗИС» та 1 /однієї/ блокової вентиляторної градирні БВГ-40 «БАЗИС».

Система моніторингу та керування здійснює діагностику вібрації електродвигунів і температури обмоток статора, відстежує аварійні ситуації, пов'язані з нестабільністю мережі живлення, або з обривом аналогових датчиків, формує завдання на швидкість обертання вентиляторних установок, а також дозволяє в режимі реального часу спостерігати всі робочі параметри градирні. Система моніторингу та керування була поставлена повної заводської готовності у вигляді окремих шаф.

Управління роботою електродвигунів вентиляторних установок градирень здійснюється за допомогою карти вбудованого контролера Altivar IMC VW3A521. По протоколу передачі даних CANopen здійснюється зв язок з перетворювачем частоти Altivar ATV61HD18 виробництва Schneider Electric для регулювання обертів вентиляторів градирень в залежності від температури охолоджувальної води.

Через шлюз Ethernet по оптоволоконним лініям (основній та резервній) та комутатор TCSESM043F2 (протокол Modbus TSP) АСУ ТП Замовник має повний контроль за технологічним процесом.

Сенсорний дисплей HMISTU855, розміщений в одній з шаф по Ethernet, також дозволяє в полному обсязі здійснювати управління та контроль.
   



 22.07.2015р   НОВІ ПОСТАВКИ…

   Нa початку липня 2015 року здійснена поставка на один із сокових заводів Чернівецької області одно секційної блокової вентиляторної градирні БВГ-42 «ВІНД» виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО». Враховуючи специфіку виробництва сокового підприємства та підвищену кислотність обігової води, на дане підприємство поставлено градирню у спеціальному виконанні.  Градирня БВГ-42 «ВІНД» відноситься до градирень нового покоління, в конструкції яких використаний корозійностійкий матеріал - пластик армований скловолокном.

  Всі основні структурні елементи градирні (каркас, опори, несучі конструкції під технологічні елементи, обшивка, конфузор, жалюзі, елементи дифузора) виконані з пластика армованого скловолокном (ПАС). Всі інші з єднувальні та кріпильні елементи виконані з нержавіючої сталі. Всі внутрішні і зовнішні конструкції градирні покриті спеціальним матеріалом Gel-Coat, який виключає можливість вицвітання і розкладання матеріалу, а також, забезпечує захист в будь-яких кліматичних умовах. Використання передових присадних компонентів нівелює вплив ультрафіолетового випромінювання.

  Даний клас градирень виробництва ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» має підвищену стійкість до різних видів корозії і ударних навантажень, володіє високими показниками міцності, ергономічності і безпеки, а також характеризується незначними обсягами техобслуговування. Градирні у склопластиковому виконанні істотно перевершують свої металеві аналоги (в тому числі виконані з оцинкованої та нержавіючої сталі) за багатьма показниками, таким як: співвідношення вага-міцність, простота монтажу, термін експлуатації, безпека і ергономічність.

  Станом на 20.07.2015 року градирня вже змонтована на спеціальній рамі для подальшого перенесення її на безпосереднє місце експлуатації.

                 


        


 20.07.2015р. ОТРИМАНО ДИПЛОМ ПЕРЕМОЖЦЯ…

      16 липня 2015 року у залі засідань ГУ ДФС у Київській області за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 5а пройшла урочиста церемонія нагороджененя лауреатів Першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014». Підприємство ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» отримало диплом переможця першого туру Всеукраїнського рейтингу у галузі - «машинобудування» та категорії – «малі підприємства» у Київській області. Нагадаємо, що рейтинг був заснований Асоціацією платників податків України в 2011 році з метою надання сприяння розвитку довірчих відносин між державою і бізнесом у сфері оподаткування. Основним завданням рейтингу є популяризація образу сумлінних платників податків, а також культури сплати податків європейського зразка.


        


 20.06.2015р. НОВІ ВІДЗНАКИ…

          В результаті конкурсного відбору підприємство ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» посіло І місце в номінації «Машинобудування» Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014», набравши максимальну кількість рейтингових балів в Київській області.

         16 червня 2015 року відбулося урочисте засідання Ради Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України присвячене 25-ій річниці з дня створення об єднання, за участю президента Спілки Ю.І. Єханурова.

На засіданні було підведено підсумки діяльності Спілки за 1990-2015 р.р., а також відзначено членів об єднання, які беруть активну участь в її діяльності.

За особистий внесок у розвиток підприємництва, самовіддану працю, вагомі здобутки, професіоналізм в роботі нагороджено грамотою генерального директора ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» Гришука Михайла Степановича. – члена Ради Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.

 

 


28.05.2015р. ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" посіло І місце в номінації «Машинобудування»

        В результаті конкурсного відбору підприємство ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» посіло І місце в номінації «Машинобудування» Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014», набравши максимальну кількість рейтингових балів в Київській області.


      


07.04.2015р.  Спілка малих, середніх і приватизованих підприємств України та  ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО"

«В суровый век сокровище храни,

Что чистой репутацией зовется;

Все остальное временем сотрется.»

В. Шекспир

 

Успішність підприємства за сучасних умов господарювання багато у чому залежить не тільки від наявності відповідних ресурсів та  механізму їх раціонального використання, а від уміння формувати програму дій по створенню та зміцненню конкурентної позиції компанії на ринку. Для цього потрібно створювати стабільні відносини з постачальниками, споживачами, інвесторами.

У своїй роботі фахівці ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» керуються принципами виробництва продукції, що відповідає новітнім технологічним розробкам, виробничим стандартам, а також практичним і теоретичним рекомендаціям в області обігового водопостачання промислових підприємств.

Щоденна діяльність підприємства ґрунтується на неприпустимості некоректних дій щодо своїх партнерів і конкурентів.

Високий рівень репутації підприємства ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» в ділових колах України  


  щодо професійної та управлінської діяльності, порядності та відповідності його діяльності вимогам закону підтверджується багаторічним членством у Спілці підприємств малих, середніх і приватизованих підприємств України.

 

Головною метою спілки є захист законних соціальних, економічних та інших спільних інтересів своїх членів та сприяння послідовному становленню, розвитку і співробітництву малих, середніх і приватизованих підприємств, розширенню сфери їх діяльності з поступовим перетворенням в розгалужену систему, органічно пов'язану з великими підприємствами для більш повного забезпечення суспільних потреб у послугах, товарах народного споживання та іншій продукції, усуненню монополізму в їх виробництві.


27.03.2015р. На маслосирзавод здійснено відвантаження градирень 2БВГ-36 "ВІРТУОЗ" і 2МВГ-47 "ВИХОР" виробництва ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО".

 

Блокова градирня 2БВГ-36 "ВІРТУОЗ" і модульна градирня 2МВГ-47 "ВИХОР" призначені для організації водооборотної системи охолодження відповідно вакуум випарної установки і теплообмінних апаратів.

Оскільки ці градирні встановлюватимуться на металевій естакаді, в комплект постачання кожної градирні включений проміжний водозбірний склопластиковий піддон відповідних розмірів.


  


25.03.2015р.На нафтопереробному заводі завершуються монтажні роботи по установці 4 /чотирьох/ блокових градирень БВГ- 42 "МАКСІ" виробництва ПРАТ"БРОТЕП-ЕКО".

 

Градирні БВГ- 42 "МАКСІ" входять до складу водооборотного циклу системи охолодження комплексу сірчанокислого алкілірування. За бажанням Замовника, кожна секція градирні БВГ- 42 "МАКСІ" конструктивно виконана окремо укомплектована окремим проміжним водозбірним склопластиковим піддоном, що забезпечило можливість установки градирень на перекритті виробничої будівлі.


 

Виходячи із специфіки роботи нафтопереробного виробництва і кліматичних умов, каркас цих градирень є морозостійкий та виготовлений з оцинкованої сталі методом гарячого цинкування 09Г2С. Усе електроустаткування градирень має вибухозахищене виконання.


 

23.03.2015р. УВАГА!

 

 

У зв'язку з нестабільною політичною ситуацією в країні і відповідним зниженням попиту на ринку України, в четвертому кварталі 2014 року і першому кварталі 2015 року виробництво ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" "працювало на склад". На сьогодні існує можливість придбання готової продукції із складу за цінами 2014 року.

 

                           ПОСПІШАЙТЕ! КІЛЬКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ОБМЕЖЕНА!

 


13.03.2015р. На одному з НПЗ тривають монтажні роботи по установці блокових вентиляторних градирень виробництва ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО".

На цьому підприємстві у складі різних водооборотних циклів вже встановлені 2 /дві/ малогабаритні градирні ГМВ-60, а також 2БВГ-40 "БАЗИС" - 2шт. і БВГ- 40 "БАЗИС" - 1шт. виробництва ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО".  Виходячи із специфіки роботи нафтопереробного виробництва і кліматичних умов, каркас цих градирень виготовлений з оцинкованої морозостійкої сталі 09Г2С. Усе електроустаткування градирень має вибухозахищене виконання.

 

 

Станом на сьогоднішній день градирні змонтовані і законсервовані до моменту запуску виробництва в роботу.


27.02.2015р. І знову перемога на тендері! Будівництво нового олійноекстраційного комплексу в Черкаській обл. не обійдеться без градирень виробництва ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО".

          На одному з елеваторів Черкаської обл. завершується будівництво нового олійноекстраційного комплексу по виробництву гідратованої олії. Запуск  цього олійноекстраційного комплексу запланований на весну 2015 року.

Завдяки системній роботі фахівців нашого підприємства з проектними організаціями, градирні виробництва ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" були закладені ще на стадії проектування. Олійноекстраційний комплекс матиме 3 /три/ водооборотні цикли, для яких фахівці ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО"  запропонували 1 /одну/ блокову градирню 3БВГ-40 "БАЗИС" і 4 /чотири/ малогабаритні градирні ГМВ-20 «МІНІ». У лютому 2015 року був проведений тендер на визначення постачальника градирень, де за результатами проведених торгів в якості постачальника вибрали підприємство ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО".

 

 

 

          


16.02.2015р. Градирня БВГ- 80 "ТУРБО" виробництва  ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" перемогла в тендері на одному з цукрових заводів Тернопільської обл., Україна

 

На цукровому заводі для охолодження нагрітої води після конденсаторів використовувалися 2 /дві/ 2-х секційні градирні №1 і №2. Ці градирні були побудовані по типових проектах, розроблені проектними організаціями ще часів Радянського Союзу, з розміром секції 192 м2 (12м х 16м).

Станом на листопад 2014 року на градирнях №1 і №2 повністю був відсутній зрошувач, водоуловлювач, вентиляторна установка. Градирні працювали в бризгальному режимі. Стан залізобетонних конструкцій каркаса градирні №2 характеризувався як не задовільний.

З метою проведення відновлювальної реконструкції існуючих градирень і підвищення ефективності роботи водооборотного циклу в цілому, в лютому 2015 року на підприємстві ТОВ "Радехівський цукор" відбулися відкриті торги на визначення постачальника необхідного обладнання.

 Зважаючи на незадовільний стан залізобетонного каркаса існуючої градирні №2, фахівцями ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" на першому етапі проведення відновної реконструкції існуючих градирень і підвищення ефективності роботи водооборотного циклу в цілому, було запропоновано здійснити демонтаж градирні №2 і на її басейн встановити сучасну, високоефективну 1-но секційну вентиляторну градирню БВГ- 80 "ТУРБО" виробництва ПРАТ"БРОТЕП-ЕКО". Пропозиція нашого підприємство також включала проведення усіх монтажних робіт "під ключ" по установці градирні БВГ- 80 "ТУРБО", та комплект запасних частин (водоуловлювач, зрошувач форсунки)

               

За результатами проведеного тендеру пропозиція нашого підприємства була оголошена переможцем, як за технічними показниками, комплексністю усієї пропозиції, так і ціновій привабливості.


 

16.01.2015р. Наприкінці 2014 року завершено підготовчі роботи для введення в експлуатацію двох трьохсекційних градирень 3ВГ-100 на одному з нафтопереробних підприємств.

Як відомо, спеціалісти компанії БРОТЕП здійснюють індивідуальний підхід до проектування обігових циклів водопостачання відповідно до технічних вимог та побажань Замовників. Яскравим прикладом вищесказаного є проект градирні 3ВГ-100, що включає в себе найновітніші конструктивні та дизайнерські рішення, що являються результатом згуртованої роботи  працівників компанії БРОТЕП.

Кожна секція градирні має площу зрошування 100 м2 і вентиляторну установку з прямим приводом електродвигуна потужністю 75 кВт. Для підвищення енергоефективності вентиляторної установки впроваджено систему регулювання обертів вентилятора на базі частотних перетворювачів.

Максимально можливе впровадження в конструкцію градирні композитних та пластикових матеріалів дозволяє суттєво підвищити технологічність та строк служби обладнання.

Зважаючи на високу хімічну агресивність робочого середовища, металоконструкції несучих елементів градирні мають захисне покриття нанесене методом гарячого цинкування. Дане технічне рішення суттєво підвищує ресурс роботи градирні.

З метою надійного закріплення електродвигуна та підвищення загальної жорсткості конструкції в центрі кожної секції градирні зведено залізобетонний пілон. Замовник узгодив використання залізобетонного пілону оскільки він дуже добре поглинає динамічні навантаження та вібрацію на відміну від металоконструкцій (які піддаються втомним руйнуванням під дією циклічних навантажень, а також добре передають вібрацію з однієї частини конструкції до іншої, підвищуючи можливість входу в резонанс декількох конструктивних елементів каркасу).

На етапі проектування всі несучі конструкції градирні (металеві та залізобетонні) були розраховані на міцність та стійкість для комбінації найбільш несприятливих навантажень з урахуванням вітрового, снігового навантаження, сейсмічного впливу, обмерзання зрошувачів, аварійного навантаження при відриві лопаті робочого колеса.

За побажанням Замовника, елементи градирні виконані в фірмових кольорах компанії.

 


 

15.01.2015р. ПРАТ "БРОТЕП-ЕКО" нагороджено золотою медаллю "Експортер року" 2014.

  

 

Завершилось загальнодержавне безкоштовне рейтингування підприємств України у сфері зовнішньоекономічної діяльності «ЕКСПОРТЕР РОКУ», «ІМПОРТЕР РОКУ» за результатами 2013-2014 року.

На основі обґрунтованої статистичної методології зваженого ранжування підприємств України ПРАТ «БРОТЕП-ЕКО» нагороджується золотою медаллю «Експортер року» 2014. Золота медаль «Експортер року» 2014 вже друга в активі компанії, вперше аналогічну нагороду було здобуто в 2012 році в знак визнання економічних досягнень підприємства-експортера за актуальними рейтинговими програмами.

 

         Лідерство в рейтингу «ЕКПОРТЕР РОКУ / ІМПОРТЕР РОКУ» – це символ успішності в галузі, нагорода за виключні досягнення в управлінні підприємством, соціальну активність, відкритість перед державою та прозорі партнерські відносини.

                                    


                                                                                                                                                             << Назад

G Analytics
сайт створено компанією